Search
Samo tačna podudaranja
Pretraži u naslovu
Pretraži u sadržaju
Pretraži u izvodu
Filter by Custom Post Type
Proizvodi Kontakt

Aktuelno iz U-R-B-A-N-a BiH

Urban

Sigurnost proizvodnog procesa ovladala sajmom

20.10.2016

Izvanredan odaziv na sajmu Fensterbau/Frontale u Nürnbergu

“Proizvođači prozora su spremni za nove ideje i investiraju više nego ikada ranije u sigurnost proizvodnog procesa” (M.Urban).

Do ovog zaključka je došao Martin Urban, direktor Urban GmbH & Co. Maschinenbau KG čije je sjedište u Memmingenu u Njemačkoj, nakon uspješnog učešća njegove firme na vodećem svjetskom sajmu Fensterbau/Frontale 2016 u Nürnbergu.

 

Na ovom sajmu je Urban kao jedan od vodećih ponuđača mašinske tehnologije za proizvodnju PVC stolarije, predstavio cijelu liniju novih i dorađenih rješenja, kao npr. svoju prvu četveroglavu varilicu sa integrisanom funkcijom frezovanja AKS 6600 Vario Cut.

 

“Sa našim novim rješenjima i novim sajamskim konceptom pogodili smo pravo u metu.Odziv je bio izvanredan i interes povremeno tako velik, da se ispred mašina i info-stolova nije moglo proći. I za nas kao izlagače, Fensterbau 2016 je bio pravi rekordni sajam. Uspjeli smo zaključiti veliki broj ugovora na sajmu ali i sa puno klijenata je razgovarano o jasnim namjerama narudžbe”, riječi su Urbana.