Search
Samo tačna podudaranja
Pretraži u naslovu
Pretraži u sadržaju
Pretraži u izvodu
Filter by Custom Post Type
Proizvodi Kontakt

Servis i podrška

Svako ko se susreo sa zastojem u proizvodnji zna koliko je bitan brz, kompetentan i pouzdan servis. Da bismo vrijeme zastoja u Vašoj proizvodnji sveli na minimum veliku pažnju smo posvetili organizaciji naše servisne službe. Ona predstavlja jedan od najvažnijih segmenata našeg poslovanja jer Vaše zadovoljstvo je naš apsolutni prioritet.

PROMPTNA REAKCIJA

Odmah po prijavi problema naši serviseri će pristupiti telefonskoj podršci te će zajedno sa Vašim osobljem pokušati pronaći uzrok problema. U većini slučajeva na taj način je moguće otkloniti zastoj ili premostiti problem do njegovog potpunog rješavanja. Ako to pak nije moguće, u zavisnosti od hitnosti, dogovorićemo termin za posjetu naših servisera koji će u 95% slučajeva već prilikom prve posjete riješiti problem zahvaljujući njihovom višegodišnjem iskustvu i stalnim usavršavanjem te dobrom opremljenošću specijalnim alatima i opremom koja je neophodna za kvalitetno obavljanje intervencija.

REZERVNI DIJELOVI

Za sve mašine i opremu iz naše ponude na lageru imamo najvažnije rezervne dijelove i potrošni materijal koje možemo brzom poštom otpremiti svakog radnog dana i time u toku 24h riješiti većinu Vaših zastoja i problema u radu. Sve druge rezervne dijelove smo u mogućnosti dobaviti veoma brzo jer se isti uglavnom nalaze na lageru kod naših partnera – proizvođača mašina. Možemo Vam pomoći i pri nabavci dijelova i za mašine drugih proizvođača izvan našeg portfolia ili proizvođača koji više ne postoje – budite slobodni kontaktirati nas i po ovom pitanju.

Kontaktirajte nas

U vezi servisa i tehničkih pitanja možete nas kontaktirati telefonom na broj +387 35 727 111, putem email-a na adresu servis@urbanbih.com ili putem kontakt forme na ovoj stranici. Molimo Vas da navedete tip, serijski broj i godinu proizvodnje mašine sa kojom imate problem.