Search
Samo tačna podudaranja
Pretraži u naslovu
Pretraži u sadržaju
Pretraži u izvodu
Filter by Custom Post Type
Proizvodi Kontakt

Aktuelno iz U-R-B-A-N-a BiH

pile za metal

Iz ponude izdvajamo: Pile za metal

28.04.2020

MACC mašine su specijalno dizajnirane za velike kapacitet i kontinuiranu upotrebu u najzahtjevnijim proizvodnim okruženjima

MACC je internacionalno poznat kao proizvođač za pile za metal visokog kvaliteta i inovativnog proizvodnog programa.

Ovaj premium proizvodni program proizveden u Italiji uključuje različite mašine za rezanje kao što su manuelne, automatske, CNC upravljane mašine, vertikalne linije za rezanje itd.

MACC mašine su specijalno dizajnirane za velike kapacitet i kontinuiranu upotrebu u najzahtjevnijim proizvodnim okruženjima.

 

Zašto odabrati MACC mašine?

Italijanski proizvod  – Italijanske mašine su najbolje mašine u svijetu, a MACC nije izuzetak.  Puno vremena i truda se ulaže u proizvodnju visoko učinkovitih i vrhunskih mašina za rezanje koje ispunjavaju zahtjeve tržišta. Svaka mašina garantovano postiže savršene rezultate rezanja i posjeduje najsavremenije osobine koje olakšavaju proces rezanja materijala više nego ikada.

40-to godišnje iskustvo  – Sa desetljećima iskustva i stručnosti u industriji, brend MACC je sinonim za pouzdanost, tako su njihove pile za metal  poptpuno na visini zadatka. Dugotrajnost ovog brenda dokaz je da je MACC imao sposobnost prilagođavanja promjenama zahtjeva industrije i nastavio da prevazilazi očekivanja kako u kvalitetu tako i u cijeni.

Stručnjaci za pile za metal – Kada ste svjesni u čemu se ističete, onda se držite toga.  MACC posjeduje znanje u proizvodnji visoko kvalitetnih pila za metal  za građevinsku i proizvodnu industriju, zbog čega su se specijalizirali za ovu vrstu strojeva.

 

PILE ZA METAL

MACC je stručnjak u proizvodnji svih vrsta pila potrebnih u industriji obrade i izrade materijala sa manuelnim, poluautomatskim i potpuno automatskim opcijama. Sa robusnom industrijskom konstrukcijom i vrhunskim kvalitetom rezanja, MACC je u samom vrhu.

U ponudi imamo sve vrste pila za metal uključujući:

Hladne pile – kružne mašine za rezanje koje proizvode brz, precizan i visoko-kvalitetan rez. Kada se koriste hladne pile i list i materijal koji se reže ostaju hladni. Ove pile su prikladne za rezanje većine željeznih i obojenih legura, a oštrice se mogu više puta oštriti prije nego postanu tupe.

Tračne pile – pogodne su za rezanje metala visokog kapaciteta. Ove tračne pile mogu brzo i jednostavno izrezati velike kapacitete. Kada se list istupi, vrlo lako se zamijeni.

Pile sa abrazivnom pločom – kružne pile visoke brzine koje koriste toplotu trenja za rezanje metala. Generisana toplota topi kroz metal, sa velikom brzinom reza. Pile sa abrazivnom pločom se koriste za rezanje najzahtjevnijeg materijala, mada rezne ploče imaju znatno kraći vijek trajanja u odnosu na druge pile.

TCT pile – brze i precizne kružne pile koje posebno odgovaraju obojenim metalima poput aluminija, bakra i bronze. Na ovim pilama koristi se oštrica od tvrdog metala presvučena volframovim karbidom (TCT), koja osigurava superiornu čvrstoću i omogućava rad pile na mnogo većim temperaturama kako bi se dobio brži rez.

Pogledajte našu ponudu iz oblasti pile za metal ovdje